Тази серия от снимки е направена през 2004 г., от

...
Тази серия от снимки е направена през 2004 г., от
Коментари Харесай

На снимката от Червената планета е открит странен камък с прецизен правоъгълен отвор

Тази серия от фотоси е направена през 2004 година, от MER-A, по-известен с името „ Спирит “ (Spirit), който е първият от двата отдалечено ръководени роботизирани всъдехода на НАСА от програмата Марс Експлорейшън Роувър. Връзки към истинските фотоси на НАСА: ТУК, ТУК и ТУК.Мястото е в кратера Гусев (Gusev Crater), близо до камъка Адирондак, който е първият марсиански камък, изучаван от марсохода.В средата на пясъчно поле се виждат два камъка, един плосък и с безпрепятствено нарязан борд, а вторият наподобява е бил отсечен със удивително прецизен отвор.

 w1 1 - На фотографията от Червената планета е открит чудноват камък с акуратен правоъгълен отвор
Това се вижда най-добре в черно-бяло изображение, където този камък е изцяло забележим. Той е по-тъмен от първия камък и е затрупан с неравни дупки.

 w2 1 - На фотографията от Червената планета е открит чудноват камък с акуратен правоъгълен отвор
Но, най-интересното в този камък не е формата му, а точните и прави ъгли. Може ли такава дупка да се образува по натурален метод или е дело от ръцете на някого?


 w3 1 - На фотографията от Червената планета е открит чудноват камък с акуратен правоъгълен отвор
Дупката е към 4 инча на 6 инча (10 см на 15 см) и някои от уфолозите даже виждат в нея не дупка, а … врата.И като се има поради, че в друга обява (четете ТУК) ви запознахме със фотоси от пространствата на Червената планета, на които се разграничава дребен хуманоид, тогава може би камък е дом на някой?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР