Тази седмицата болница Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови

...
Тази седмицата болница Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови
Коментари Харесай

Неочаквана бременност и нов директор на болницата изненадват героите в „Откраднат живот“

Тази седмицата болница „ Св. Кирил “ ще бъде преобърната от нови решения , а визиите на лекарите за личния им живот ще се трансфорат на пух и прахуляк. За някои това ще бъдат най-щастливите мигове в живота им, а за други - повратен миг, който ще разбие очакванията им.
 

Болницата ще се окаже с нов шеф след изненадващо решение на Фотев . Ситуацията ще ескалира и ще докара даже до персонални спорове сред доцент Захариев и Галя.
 


Новина за непредвидена бременност ще раздруса една от дамите , поставяйки на дневен ред връзката й и бъдещото й решение. Междувременно доктор Огнянова и доктор Марио Ковачев ще попаднат в куриозна обстановка, в която ще разкрият връзките на доктор Тасев и Ина , сваляйки картите за своята история.
 

 


Разкритието на връзката обаче ще се окаже повратен миг за Марио, който даже ще вземе решение да отпътува далеко. Ина на собствен ред ще пожелае да подреди живота си и да се раздели с Борис.
 

Разговор на Калин с нравствен гуру , който е брат на пациент, ще го въвлече във видения, както за ориста на пациент, по този начин и за личното му бъдеще. Въпреки скептицизма на доктор Генадиев, братът на пациента ще остави метафизичен размишления за невидимата страна на света.
 


Какво ще види гуруто в бъдещето на Калин? Как ще бъде призната новината за дете и коя е бъдещата майка феновете ще схванат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на на NOVA и на формалната страница на , а всички епизоди можете да гледате още веднъж в.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР