Тази седмица ви питаме за какво ползвате мазето. Един от

...
Тази седмица ви питаме за какво ползвате мазето. Един от
Коментари Харесай

ИГРА: За какво ползвате мазето?

Тази седмица ви питаме защо ползвате мазето. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Фатален късмет ".

Като чуете мазе, вероятно първото, за което се сещате, е мрачно, малко, мръсно, мухлясало. Да, може би на старите здания мазетата са тъкмо такива, само че това не ги прави неизползваеми. Това си е в допълнение пространство, което ще оцените високо, в случай че жилището ви е с дребна повърхност.

Дори и този тип неугледни изби са чудесни за предпазване на зимни или летни гуми, буркани със зимнина и всякакви други движимости, които не употребявате постоянно.

Ако мазето ви е прекомерно мръсно и влажно, добре е да употребявате пластмасови кутии с похлупак, в които да слагате движимостите си и по този начин да ги отбраните от неподходящите условия в мазето.

Мазетата в новите жилища пък са си напряко първокласни - светли, с пвц или алуминиеви порти, сухи и приятни. Нищо общо с мазетата на панелните блокове. Но пък по тази причина костват цяло положение и не всеки може да си разреши да си купи мазе, защото тези пространства към този момент не вървят в комплект с жилището, а са единствено привилегия на неколцина, които разполагат с финанси и предпочитание да се снабдят с такова.

Та този тип изби са си чист килер, който може да изпозлвате за предпазване даже на облекла. Но въпреки всичко се уверете, че мазето ви е с естествена мокрота на въздуха преди да съхранявате каквото и да било вътре.

Металните стелажи, кашоните и кутиите са несъмнено задъжлжителна част от всяко мазе. Така елементарно и прегледно може да съхранявате движимостите си - обувки, облекла, празни или цялостни буркани, остарели детски играчки, саксии, кутии от електроуреди, строителни материали и принадлежности и какво ли още не.

А вие какво съхранявате в мазето си?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

 Добави изложение Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 04.02.2022 година до 23:59 часа на 10.02.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 11.02.2022 г.на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на

приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

►►►Победителят ще завоюва книгата .
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР