Тази седмица ви питаме за какво не ви стига място

...
Тази седмица ви питаме за какво не ви стига място
Коментари Харесай

ИГРА: За какво не ви стига място у дома?

Тази седмица ви питаме защо не ви стига място вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Царството на мрака ".

 

Може би живеете в малко жилище, което изяснява за какво в никакъв случай не ви стига мястото и избягвате да се затрупвате с неща заради простата причина, че просто няма къде да ги държите. Но може и да живеете в огромен дом, което за мнозина значи, че вътре има място за всичко. Но не постоянно е по този начин. Човек е податлив да се лимитира в пространството, което значи, че някак си постоянно успявате да се вместите в пространството, колкото малко да е то. Или пък успявате да запълните всяка ниша, долап и полица, колкото и огромен да е дома ви. 

Обичайно дамите все се оплакват от две съществени места вкъщи, където мястото в никакъв случай не стига, без значение малко или огромно е. 

 

 Добави изложение

 

1. Кухнята

Може да разполагате с 3 шкафа и да имате най-необходимото, само че все пак да ви се желае да имате и още нещо, само че просто да няма къде да го наместите в тези 3 шкафа. Може пък и да имате П-образна голяма кухня в американски жанр. Но макар тази привилегия отново ще се откри защо да негодувате, че няма къде да поберете. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР