Тази седмица ви питаме кои са любимите ви цветя това

...
Тази седмица ви питаме кои са любимите ви цветя това
Коментари Харесай

ИГРА: Кои са любимите ви цветя това лято?

Тази седмица ви питаме кои са обичаните ви цветя това лято. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Чумни нищи ".

Обичате ли цветята и отглеждате ли такива вкъщи? Ако сте от феновете градинари, вероятно когато някое цвете пораства крепко, свежо и ви радва с цветове, се чувствате повече от горди с това достижение, а въпросното цвете се трансформира във ваш любимец измежду всички останали. 

 

 Добави изложение

Случвало ли ви се е някоя орхидея, която с месеци не желае да цъфти, най-сетне да ви зарадва с големи и благоуханни цветове единствено тъй като сте я преместили на по-подходящо място за нея или пък сте я наторили с чудодеен тор? Или пък папратът, който по този начин харесвате, все жълтее и капе, а в този момент най-сетне е зелен и пресен, откакто сте го преместили тъкмо до овлажнителя в стаята. На всеки фен градинар му се е случвало да се радва на такива дребни победи в света на цветята. И на всеки се е случвало да се влюби в някое от тези възродени цветя.

 

 Добави изложение

 

В други случаи пък обичаното цвете е просто това, което цъфти най-вече, има най-огромни цветове, има най-лъскавите листа и като цяло е с нещо по-по-най от другите. Това може да е сакъзчето, което пада като водопад надолу и е окичено с 30 невероятни цвята. Може да е някоя палма арека, която се извисява като дърво в дома ви, толкоз голяма сте съумели да я отгледате. А може и някое напълно друго растение да е вашият любим.

 

 Добави изложение

 
Е кое е обичаното ви цвете това лято и за какво? И с кое растение се гордеете?
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР