Тази седмица ви питаме какви са завесите в дома ви.

...
Тази седмица ви питаме какви са завесите в дома ви.
Коментари Харесай

ИГРА: Какви са завесите в дома ви?

Тази седмица ви питаме какви са завесите в дома ви. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Срещи по време на почивка ".

 

Завесите са значима част от всеки интериор, защото могат да трансформират изцяло образа на едно пространство, да се трансфорат в акцент, да му прирдадат повече пространство или пък да го създадат някак по-уютно. Завесите са освен красиви, само че и извършват функционалността да приглушават естествената светлина или пък изцяло да я възпират, в случай че имате потребност от това. 

 
Какви пердета подхождат на дома ви?
 

Това зависи в огромна степен от персоналните ви желания, от функционалността, която желаете да извършват и от резултата, който желаете да реализират завесите в дома ви. 

 

Ефирни пердета

Те всекидневно са съвсем изцяло транспарантни, леки, ефирни в бяло, бежово и като бледи цветове. Придават на пространствата чувство за шир и светлина. Могат да са от тюл, органза, тензух или тънък полиестер. Може да изберете безусловно изчистен модел или с леки декоративни детайли в оплетката. Този вид са нормалният избор за дневна, а също и в спалня, само че в композиция с плътни пердета или щори.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР