Тази седмица ви питаме какви растения ще сеете тази пролет.

...
Тази седмица ви питаме какви растения ще сеете тази пролет.
Коментари Харесай

ИГРА: Какви растения ще сеете тази пролет?

Тази седмица ви питаме какви растения ще сеете тази пролет. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Това, което в никакъв случай не приехме ".

 

Февруари е идеалното време да посеете първите семена за тази пролет. Разбира се, няма по какъв начин да оставите посевите на балкона или в градината, само че умерено може да употребявате остъклената си тераса за оранжерия, в случай че имате такава.

Первазът на прозореца също е уместно място, където да поставите новите си разсади. Още по-подходящо е, в случай че прозореца е южен или пък под прозореца има нагревател. Така семената ще имат достъп до по този начин нужната им топлота, с цел да покълнат.

 

 

 Добави изложение

 

Някои градинари пък употребяват мини домашни оранжерии, където доста сполучливо развъждат всевъзможни растения от семена. Подобни оранжерии са и превъзходен метод за развъждане на дребни стайни растения, които обичат висока мокрота и топлота. 

Февруари е идеалното време да засеете както цъфтящи култивиран растения, по този начин и редица билки. И остава да се заредите с самообладание до момента в който не се покажат първите зелени листенца. 

 

 
Какви семена планирате да си посеете и къде държите разсадите си?
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР