Тази седмица ви питаме декорирате ли дома за лятото. Един

...
Тази седмица ви питаме декорирате ли дома за лятото. Един
Коментари Харесай

ИГРА: Декорирате ли дома за лятото?

Тази седмица ви питаме декорирате ли дома за лятото. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Изгубената бяла книга ".

 

Не единствено празниците, само че и промяната на сезоните също допуска подобаваща украса за дома в случай че сте от хората, които обичат да трансформират дребни неща през годината като цветя, вази, картини, текстил и прочие.

 

 Добави изложение

 

За лятото е време да извадите цветните възглавнички, завесите с цветя, панерите цялостни с рапани, както и фруктиери с плодове на масата. Лятото също е чудесното време да декорирате дома си на морска тема.

 

Горещите летни дни също допускат да стоите повече време на балкона си, в случай че имате подобен, тъй че естествено това пространство също търпи смяна. Любителите цветари препълват терасата с цъфтящи и зелени растения, а пък тези, които си падат по събирането с другари вероятно към този момент са поставили подобаващи мебели, възглавници, култивиран лампички и всевъзможни други създаващи външен уют продукти. 

 

 Добави изложение

 

А може просто да украсите дома си с ваза с цветя, да промените килимите с по-леки и декоративни пътечки, да си вземете нови подложки за хранене в летен жанр или пък да окачите фотографии на морска тема върху някоя стена. 

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР