Тази седмица в пространството на криптовалутите настъпиха значителни промени, като

...
Тази седмица в пространството на криптовалутите настъпиха значителни промени, като
Коментари Харесай

Tron и Ethereum се радват на печалби от 7 дни, докато платформата за кредитиране Kelexo избухва

Тази седмица в пространството на криптовалутите настъпиха обилни промени, като Ethereum (ETH) и Tron (TRX) привлякоха вниманието със постоянните си растежи.

Благодарение на присъединяване си в прехвърлянията на Tether (USDT), нарастването на цената на Tron (TRX) с 15% е обяснимо. Анализаторите се стремят към високи цели от над $10,000, защото Ethereum (ETH) нараства в очакване на утвърждението на ETF.

На фона на това Kelexo (KLXO) се отличава в региона на децентрализираното кредитиране, справяйки се с компликациите при отпущането на заеми посредством креативен подходи като групово кредитиране и фракционирана благосъстоятелност.



Токените на Kelexo (KLXO) са на атрактивна цена от $0.028 по време на първи стадий на предварителната им продажба, демонстрирайки методология, която е лесна за потребление. Като се има поради неналичието на KYC и отдадеността на неприкосновеността на персоналните данни, Kelexo (KLXO) е позиционирана да бъде забележителен състезател в бъдещето на DeFi.

Tron (TRX): (TRX): Впечатляващо 7-дневно рали, подхранвано от комуналните услуги

Tron (TRX) показва забележителна мощ на пазара, като стана очевидец на рали от 8% за последните 7 дни. Този скок съответствува с появяването на Tron (TRX) като главен блокчейн за прехвърляния на Tether (USDT), наблягайки неговата възходяща функционалност и значение в екосистемата на криптовалутите. Техническият разбор разкрива постоянна възходяща траектория, пробивайки основни равнища на опозиция.

Поддържането на ралито над основните пълзящи междинни, изключително 50-дневната EMA, настояща като динамична поддръжка покрай 0,11 USD, алармира за бичи подтик. Tron (TRX) откри ново равнище на опозиция при $013, като затваряне над него демонстрира евентуално продължение към $0.14-$0.15.

Етериум (ETH): Поглед към утвърждението на ETF и прогнози за повишаване на цената

С триумфа на спот борсово търгуваните фондове за Биткойн (BTC), Ethereum (ETH) набира известност в очакване на утвърждението на борсово търгуваните фондове за Ethereum (ETH). Няколко заявки за ETH ETF чакат утвърждение от SEC, което е окуражаващо за ценовите съмнения на Ethereum (ETH). Криптовалутата регистрира растеж от 13% за един месец и специалистите чакат високи ценови цели, като може би ще доближи $10,000 или повече. Известни играчи в областта на криптовалутите, като Altcoin Gordon, DeFi Dad и Anthony Sassano, показаха бичи вероятности, спекулирайки за покачвания сред $11,250 и $25,000, като 2024 година се планува да бъде година на забележителен напредък.

Kelexo (KLXO): Преобразуване на пейзажа на децентрализираното финансиране

Kelexo (KLXO) се трансформира в значимо наличие в региона на децентрализираното финансиране (DeFi), справяйки се с провокациите на кредитирането с изобретателни решения. Ангажирана с подобряването на достъпността на заемите и опазването на цифровите активи в блокчейн, Kelexo (KLXO) обезпечава ликвидност посредством споделена благосъстоятелност и общностен модел на кредитиране. Това трансформира DeFi пейзажа, като прави вземането на заеми по-бързо и дава опция на кредиторите да имат елементи от заемите.

Kelexo (KLXO) се отличава с фокус върху неприкосновеността на персоналните данни, като отстранява нуждата от KYC процеси, понижава разноските и форсира транзакциите. Тъй като първия стадий на предварителната продажба наближава своя край, ранните вложители могат да придобият Kelexo (KLXO) токени на атрактивна цена от $0.028, привличайки тези, които търсят елементарен за потребление метод към финансовите транзакции, основани на блокчейн.

Позиционирана като платформа, която елементарно може да придобие статут на важен състезател в бранша на DeFi, Kelexo (KLXO) предлага нова вероятност за кредитирането и заемането на криптовалути, като цели да окаже трайно влияние върху бъдещето на децентрализираните финанси.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO) на техния формален уеб страница.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР