Тази седмица в Алея на славата“ зрителите ще проследят поредица

...
Тази седмица в Алея на славата“ зрителите ще проследят поредица
Коментари Харесай

Изненадващи ходове на Марта обръщат действието в Алея на славата“

Тази седмица в „ Алея на славата “ феновете ще проследят поредност от изненадващи ходове и решения на героите, които ще насочат действието в нова посока. Модерната фамилна поредност ще покаже тежките и непредвидени избори на персонажите, които ще доведат до обич, обезсърчение, вяра и даже блъсканица в епизодите от вторник до четвъртък в 22:00 часа по Нова тв.

Марта (Ирини Жамбонас) ще вземе решения без да пита, с които ще опита да избави себе си и ресторант „ Алея “, само че никой от обкръжението няма да разбере избора й. Всичко ще бъде провокирано от следващата интервенция на Пумпалов (Борислав Чучков) и неговите подчинени в лицето най-много на Никола (Ясен Атанасов).

Добра вест в „ Беарнез “ ще покаже невиждана страна на началник Лагадинов (Деян Донков). Междувременно началник готвачът ще попадне под прицела освен на контрольор Дерин (Йордан Ръсин), само че и на Калина (Мария Сотирова), която е подготвена да направи всичко, с цел да изобличи непрофесионалните му дейности във „ Фламбе “.

Али (Радина Боршош) ще вземе тежко решение за бъдещето на брака си с Теодор (Константин Еленков) и връзките си с Милен (Мак Маринов). Амбицията й и за професионално развиване ще бъде изправена пред следващ кръстопът, а изборите й ще бъдат крайни и ще я отведат до нова прочувствена рецесия.

Кой ще застане на пътя на Пумпалов в „ Алея “? Кои герои ще се осмелят да приказват с подземния необут за първи път и какво ще изискат от него? Какво ще накара началник Лагадинов да покаже друга линия от характера си? Каква е повода, която ще води Али и Милен отвън София, където ще бъдат сами цялостен един ден? – разберете в новите епизоди на „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР