Тази седмица стана ясно, че актрисата Дженифър Анистън и съпругът

...
Тази седмица стана ясно, че актрисата Дженифър Анистън и съпругът
Коментари Харесай

Звездни раздели, които ни изненадаха

Тази седмица стана ясно, че актрисата Дженифър Анистън и брачният партньор й Джъстин Теру се развеждат. Двамата признават, че са се разделили още в края на предходната година, а повода да го разгласят обществено е да не дават опция за спекулации по тематиката. Това не е първият бракоразвод на Дженифър Анистън, който изненадва Холивуд.
 звездни раздели Guliver/Getty Images
През 2005 година тя се разведе с сътрудника си Брад Пит след пет години взаимен живот. Слухове приписаха раздялата на невярност от страна на Пит с красивата актриса Анджелина Джоли по време на фотографията на кино лентата " Мистър и мисис Смит ". Пит и Джоли бяха дружно дълго време и през 2014 година се ожениха, а през 2016 година се разделиха. Новините за взаимоотношенията сред двамата, както и за шестте им деца, не стихват към този момент втора година.
 звездни раздели Guliver/Getty Images
След като стана ясно, че Анистън се е разделила с Теру, почитатели насочиха апели тя и Пит още веднъж да се съберат, което обаче надали ще стане факт.
 
Освен Брад Пит и Дженифър Анистън, други звезди, чиито раздели провокираха изненада, са Антонио Бандерас и Мелани Грифит , Хайди Клум и Сийл, Джони Деп и Ванеса Паради.
 звездни раздели Guliver/Getty Images
Вижте в галерията ни 11 звездни двойки, чиято разлъка ни изненада
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР