Тази седмица се чувствате изключително креативни, когато Меркурий се съединява

...
Тази седмица се чувствате изключително креативни, когато Меркурий се съединява
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: На Девите им предстои сбогуване, а Везните да внимават с перфекционизма

Тази седмица се чувствате извънредно изобретателни, когато Меркурий се съединява с Венера в зоната на удоволствията в четвъртък. Дори и с ретроградната Венера, това е превъзходен ден за флирт, работа по креативен планове или очарователна среща. Само не забравяйте да се държите доброволно.

Въпреки че сме в разгара на лятото, фокусът ви се измества към подреждането на живота ви, когато Меркурий навлезе в Дева в петък. Това е отлично време да бъдете продуктивни и да се заемете със съществени действия за възрастни преди началото на ретроградния Меркурий. Организирайте работата си, изградете позитивни привички и подходете практично към живота.

Завършете седмицата с изразителна нотка, когато в събота Луната в Стрелец прави тригон с Венера. Този аспект е чудесна опция да изразите огромните си усеща, а те могат да доведат до по-дълбоки и буйни взаимоотношения. Само не позволявайте на разгорещените си страсти да подпалят живота ви, изключително за лятна любовна спекулация.

Миналата седмица беше малко сложна. За благополучие, ще имате опция да изясните обстановката, когато Меркурий се съедини с Венера в домашната ви зона в четвъртък. Това е идеалният ден за образуване на фамилна вечеря, на която да обсъдите нещата и да се опитате да се разберете, без да се разгорещявате.

Въпреки ретроградността на Венера, лятото към момента има буйна страна, когато Меркурий навлезе в Дева и вашата зона на удоволствията в петък. През идващите няколко седмици ще се чувствате изобретателни и ще можете да изразявате себе си с лекост. Занимавайте се с креативен планове, флиртове и развлечения. Наслаждавайте се!

Прекарайте събота в другарство с обичаните хора на прочувствено равнище, когато Луната в Стрелец прави тригон с Венера. Позволете си да бъдете уязвими с някого, на който държите, и споделете проблемите си. Възможно е да се основат връзки и даже да измислите решение дружно.

След драмата от предходната седмица това е превъзходен миг да проведете същински диалог, с цел да изясните всичко нескрито, когато Меркурий се съедини с Венера в четвъртък. Оставете пристрастеностите настрани и говорете умерено, с цел да изразите мнението си. Изчистването на въздуха може да улесни нещата.

Особено като се има поради, че през останалата част от лятото ще се превърнете в решаваща фамилните проблеми, откакто Меркурий навлезе в Дева и фамилната ви зона в петък. Макар че на драго сърце помагате, не позволявайте фамилната драма да ви повали. Можете да давате препоръки на хората, само че не можете да ги накарате да ги одобряват.

Дръжте линиите за връзка отворени, когато Луната в Стрелец прави тригон с Венера в събота. Говорете за връзките си и разрешете всички проблеми, които имате. Това е отлично време да анализирате договорите и да ревизирате дали едно партньорство в действителност е уместно за вас.

Тази седмица се чувствате малко сантиментални, когато Меркурий се съединява с Венера в зоната на полезностите ви в четвъртък. Поискайте удостоверение от околните си и развийте позитивни стилове на обвързаност. Това също е превъзходен ден за заем или за това да позволите на другите да ви покачат самочувствието.

Казвайте това, което мислите, и имайте поради това, което казвате, когато Меркурий навлезе в Дева и във вашата зона на другарство в петък. През идващите няколко седмици ще имате способността да пресичате хаоса и да стигате до истината по всеки въпрос, защото уменията ви за решение на проблеми ще бъдат доста усъвършенствани. Пригответе се да учите.

Завършете седмицата с филантропична нотка, когато в събота Луната в Стрелец прави тригон с Венера в Лъв. Помагането на другите посредством дейности в работа може в действителност да помогне на взаимоотношенията ви и да построи връзки. Усилената работа може да докара до огромни триумфи в прочувствен и финансов проект.

Тази седмица можете да се движите решително,защото ще можете да покажете най-хубавото от себе си, откакто Меркурий се съедини с Венера във вашия знак в четвъртък. Този аспект ви дава подтик на персоналната мощ и вие сте подготвени да се справите със света. Все отново не забравяйте, че към момента сме в ретроградна фаза, тъй че не се възгордявайте.

Особено когато мислите ви станат по-рефлективни и внимателни, когато Меркурий навлезе в Дева и вашата ценностна зона в петък. До края на лятото сте фокусирани върху бъдещето, което значи основаване на постоянен бюджет и взимане на значими решения. Обмисляйте нещата, преди да действате. Дяволът е в детайлите.

За благополучие към момента има благоприятни условия за летни занимания, когато Луната в Стрелец прави тригон с Венера в събота. Това е чудесна нощ за влюбване и за това да се оставите да ви увлекат. Не се опасявайте да извършите крачка.

В четвъртък Меркурий се съединява с Венера във вашата обществена зона, тъй че тази седмица е идеална за основаване на контакти. Този аспект може да ви помогне с лекост да създавате нови другарства и сътрудници, изключително в случай че употребявате обществените медии. Само не забравяйте да действате постепенно.

Особено като се има поради, че може да почувствате потребност да се оттеглите, когато Меркурий навлезе в Дева и вашата зона на подсъзнанието в петък. Перфекционизмът може да докара до вашата крах през идващите няколко седмици. Трябва да се примирите с това, което не работи, и да намерите метод да го поправите, без да прекалявате с корекциите. Анализирането на сънищата ви може да ви помогне да намерите известна изясненост.

За благополучие, постоянно можете да разчитате на помощта на приятелите си, когато Луната в Стрелец прави тригон с Венера в събота. Това е идеалният ден да се забавлявате с приятелите си и да говорите за всичко под слънцето, в това число за занимателни видеоклипове в обществените мрежи.

Въпреки че Венера е ретроградна, към момента имате доста благоприятни условия за основаване на контакти, които могат да подкрепят упоритостите ви, когато Меркурий се съедини с Венера в зоната на репутацията ви в четвъртък. Съсредоточете се върху обществения облик, който желаете да покажете на света, и го адаптирайте деликатно.

Продължавайте да се фокусирате върху персоналните си цели и започнете да полагате основите, когато Меркурий навлезе в Дева и обществената ви зона в петък. Независимо дали ще станете по-активни в обществените медии, ще посещавате събития за основаване на контакти или ще създадете нова идентичност, помислете добре, преди да извършите крачка. Всяко решение може да има дълготрайни последствия.

Използвайте уикенда, с цел да напомните на хората за цената си, когато в събота Луната в Стрелец прави тригон с Венера. Вие допринасяте доста, тъй че не се опасявайте да поискате това, което заслужавате, било то покачване, нарастване на заплатата или повече почитание.

Обградете се с забавни хора, когато Меркурий се съедини с Венера във вашата зона на разширение в четвъртък. Това е отлично време да намерите нови другари по време на пътуванията си и да се свържете посредством изкуството на разказването на истории.

С навлизането в разгара на лятото е време да започнете да мислите за бъдещето, когато Меркурий навлезе в Дева и във вашата зона на кариерата в петък. Съсредоточете се върху професионалните си цели и вижте по какъв начин можете да напреднете на работното място. Можете да напреднете, като се превърнете в решаващия проблеми. Мислете по-умно и по-усилено.

Ако покажете на хората нова страна от себе си, това ще ви помогне да разширите връзките си към по-добро.

В четвъртък, когато Меркурий се съединява с Венера във вашата зона на промяна, връзката ви е в положение да се промени или да се разпадне. Възможно е да проведете някои интимни диалози, които да трансформират връзката ви, или да ви свържат, или да ви разединят. Така че... без напрежение! Доверете се на интуицията си.

Въпреки че към момента е лято, към този момент мислите за връщане в учебно заведение, когато Меркурий навлезе в Дева и във вашата зона на разширение в петък. Това е отлично време да разширите умствените си хоризонти посредством обучение, тъй че се запишете на курсове, четете книги и говорете с разнообразни хора. Разширяването на съзнанието ви може да промени живота ви.

Завършете седмицата с нежна нотка, когато в събота Луната в Стрелец прави тригон с Венера. Изразяването на най-уязвимите елементи от вас може да помогне за задълбочаване на взаимоотношенията ви. Изразете възприятията си уединено с някого, на който държите, и почувствайте любовта и по-дълбоката фамилиарност.

С настъпването на ретроградния интервал това е отлично време да заздравите взаимоотношенията си, най-много посредством диалози, когато Меркурий се съедини с Венера в зоната на партньорството в четвъртък. Използвайте този аспект, с цел да разрешите всички спорове и да постигнете съглашение, даже в случай че първоначално е малко мъчно.

Особено като се има поради, че ще можете да разкриете скрития смисъл на думите и техните претекстове, когато Меркурий навлезе в Дева и вашата зона на фамилиарност в петък. Интуицията ви ще ви води и ще ви разкрие на кого можете да се доверите и с кого би трябвало да бъдете деликатни. Не позволявайте обаче тези усеща да ви накарат да бъдете параноични.

Прекарайте уикенда в правене на добрини, когато Луната в Стрелец е в тригон с Венера. Това е отлично време за доброволческа работа или активизъм, с цел да помогнете за построяването на по-силни взаимоотношения във вашата общественост. Не се опасявайте да протегнете ръка. Може да създадете значими връзки.

Ретроградността е в разгара си, тъй че в този момент е добър миг да се опитате да улесните живота си, когато Меркурий се съедини с Венера в зоната на продуктивността в четвъртък. Ако връзките ви с сътрудниците са били сложни, пробвайте се да работите дружно, с цел да върви животът ви малко по-гладко.

Останалата част от лятото може да бъде малко напрегната, по тази причина се уверете, че имате другар, който да ви помогне, когато Меркурий навлезе в Дева и зоната на партньорството в петък. Време е да прекратите всички спорове и да работите по съглашения преди ретроградния Меркурий. Компромисът е изпълним, в случай че сте подготвени да работите върху него.

Чувствате се амбициозни в летните горещини, тъй че завършете седмицата, като създадете мрежа от контакти, когато Луната в Стрелец прави тригон с Венера в събота. Работейки с другите, можете да постигнете задачите си с лекост. Не изоставяйте обаче хората, които са ви помогнали.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР