Тази седмица Samsung Electronics пусна нова актуализация за Samsung Galaxy

...
Тази седмица Samsung Electronics пусна нова актуализация за Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Galaxy S20 FE през октомври 2023 г получи актуализация за сигурността

Тази седмица Samsung Electronics пусна нова актуализация за Samsung Galaxy S20 FE. С това обновяване Samsung усъвършенства сигурността на Galaxy S20 FE: актуализацията включва усъвършенствана сигурност на Гугъл от октомври 2023 година, както и нормалните корекции на грешките и подобрения; Не се чакат нови функционалности. Препоръчително е да извършите аварийно копие на вашите данни, преди да надстроите, тъй че да бъдат предпазени по време на актуализацията. Обновлението беше пуснато на 13 октомври 2023 година и към този момент може да се конфигурира благодарение на специфичната функционалност в Меню → Настройки → Актуализация на софтуера → Изтегляне и инсталиране.

Какво ново ще получите след актуализацията на Galaxy S20 FE през октомври 2023 година?

Обновлението е със следния номер и към този момент може да бъде изтеглено и конфигурирано посредством функционалността за актуализация в Меню → Настройки → Актуализация на софтуера → Изтегляне.

Устройство: Galaxy S20 FE 5G (SM-G780F) – Номер: G780FXXS8HWI3 Устройство: Galaxy S20 FE 5G (SM-G780G) – Номер: G780GXXS8HWI3 Устройство: Galaxy S20 FE 5G (SM-G781B) – Номер: G781BXXS8HWI3 Дата на издаване: 13 октомври 2023 година – Ниво на промяна за сигурност: 1 октомври 2023 година

Ето и новите функционалности и усъвършенствания за Samsung Galaxy S20 Fan Edition:

Сигурност: Устройството е предпазено с усъвършенствана отбрана. Стабилност и надеждност: усъвършенствано държание на устройството.

Всеки, който закупи нов смарт телефон или таблет, ще получи софтуерни актуализации от Samsung, даже и след покупката. Те могат да включват налични за евакуиране нови функционалности, както и актуализации за отбрана. Препоръчваме да инсталирате тези актуализации незабавно щом бъдат пуснати. Лесно е да разберете по кое време новите актуализации за вашия смарт телефон или таблет са налични: Ако имате задействани автоматизирани актуализации ще получите уведомление на мобилното си устройство, когато се появи актуализация за евакуиране и инсталиране.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР