Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom

...
Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom
Коментари Харесай

Новият Phantom на Rolls Royce, вдъхновен от Италианската Ривиера

Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom въодушевен от Италианската Ривиера и по-конкретно Чинкуе Тере и нейната винопроизводствена традиция, написа Motor Authority.

Чинкуе Тере, на италиански - " Пет земи " - се състои от рибарските селища Монтеросо, Вернаца, Корнилия, Манарола и Риомаджоре, ситуирани на брега на Лигурия в Северна Италия. Те са известни с живописни терасирани лозя с аспект към Средиземно море.
 Снимка 636791
Източник:

Rolls Royce се опита да насочи атмосферата на Чинкуе Тере с разнообразни поръчкови детайли на седана Phantom, в това число цвят на боята, уместно наименуван Лигурийско синьо. Той е емфатичен с ръчно рисувана двойна линия от тъмносиньо и жасмин, в това число малко ръчно рисувано грозде.

Интериорът е приключен в Грациозно бяло и Морско синьо с жасминови акценти. Дизайн на гроздова клонка е бродиран върху панелите на задните порти, като всяка част изисква 9215 шева, направени благодарение на две разнообразни техники.
 Босът на Rolls-Royce усили продажбите 6-кратно и в този момент се пенсионира
Босът на Rolls-Royce усили продажбите 6-кратно и в този момент се пенсионира

Торстен Мюлер - Отвос сподели, че знае какво желаят богатите по света

Гроздовете в дизайна са бродирани със сатенен бод с влакна, подравнени под ъгъла, под който светлината удря повърхността им, с цел да им придаде лъскаво покритие. Лозовите листа са направени с татами бод, създавайки по-плоско покритие.

Поръчковите структури на Rolls Royce нормално не се концентрират върху механичните промени, тъй че задвижването не е пипано. Phantom е стимулиран от 6,75-литров V-12 с двойно турбокомпресор, произвеждащ 563 к.с. и 664 паунда-фута въртящ миг.

Мощността се предава към задните колела посредством 8-степенна автоматизирана скоростна кутия.
 Rolls-Royce продаде рекорден за цялата си история брой коли през 2022 година
Rolls-Royce продаде рекорден за цялата си история брой коли през 2022 година

Луксозната марка предвижда резистентен интерес и през актуалната година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР