Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха първата си

...
Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха първата си
Коментари Харесай

Какви ги вършиха Хари и Меган по Коледа

Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха първата си Коледа като семейство . От близо половин месец те са отвън Англия, тъй като избраха да посрещнат празниците надалеч от замъка Уиндзор и имението Сандрингам, където обичайно се събира цялото кралско семейство.

Вместо всички да гледат тях, Хари и Меган избраха Коледа в компанията на майката на Маркъл Дория Рагланд . Те обаче не са посрещнали празника в дома й в Съединени американски щати, а на канадския остров Ванкувър.

Преди да се сгоди за принца, някогашната актриса живееше точно в тази страна, която очевидно й липсва през днешния ден. Семейството е видяно да вечеря в комплекса Deep Cove Chalet, където най-вероятно са отседнали.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Any Excuse For A Party (@any_excuse_for_a_party) на Авг 10, 2018 в 11:42 PDT

Още в навечерието на Бъдни вечер, младото кралско семейство показа своята картичка , с която честитят празника на всички. За разлика от коледните картички на Уилям и Кейт, които са добре режисирани и професионално снимани, тази на херцогът и херцогинята на Съсекс е доста по-натурална и непринудена , а акцентът предстоящо е върху бебе Арчи, който е на напред във времето пред родителите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от YOU Magazine (@youmagazine) на Дек 24, 2019 в 2:53 PST

След фамилните вечери и незабравимите мигове край елхата и трапезата, Хари и Меган са се отдали на своите обичани интензивности, с които съумяват най-добре да си отпочинат и да презаредят батериите.

И Хари, и Меган са огромни почитатели на разходките измежду природата, по тази причина не са пропуснали да обиколят красивия народен парк Horth Hill, да потичат и да практикуват катерене . Присъствието им не е останало неусетно, само че сигурно в Канада им е доста по-спокойно, в сравнение с в Англия, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и кой желае да им отнеме купите херцог и херцогиня
Ще останат ли Хари и Меган без трофеи

Негодувание против кралското семейство

Ваканцията на херцога и херцогинята на Съсекс в Канада сигурно включва и доста приятни срещи с приятелите на Меган . Вероятно точно с тях фамилията ще посрещне Нова година, тъй като няма желание да се връща в Англия до края на 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР