Тази седмица по време на телевизионното предаване „Америка търси талант“

...
Тази седмица по време на телевизионното предаване „Америка търси талант“
Коментари Харесай

Меган Маркъл с изненадваща поява в телевизионно шоу и нови детайли от новия ѝ дом

Тази седмица по време на телевизионното предаване „ Америка търси гений “ херцогинята на Съсекс направи изненадващо включване, с цел да поддържа своя любимец в надпреварата.

Меган Маркъл беше записала особено видео известие, което беше излъчено по време на финала на шоуто, с цел да пожелае триумф на участника Арчи Уилямс . Разбира се, херцогинята не пропусна да се пошегува с името му, което е същото като на сина ѝ.

„ Просто желаех да ти кажа какъв брой сме разчувствани от твоята история и те гледаме всяка седмица и то освен тъй като сме последователи на името. И по този начин, имам доста особено обръщение към теб, което евентуално ще дублирам през целия си живот, само че довечера е особено за теб: Арчи, гордеем се с теб и викаме за теб, нямаме самообладание да забележим какво ще постигнеш. Стискаме ти палци, хубава вечер. “



В клипа херцогинята е облечена с риза в физически цвят от сбирката на Виктория Бекъм и кожени панталони, а косата ѝ е прибирана на тила в невисок нехаен кок. Що се отнася до фона, почитателите съумяха да видят още един фон от новия дом на Меган и Хари, който включваше блестящ куп книги, свещ Diptyque и букет хортензии.

on Sep 23, 2020 at 10:51pm PDT

Бързото включване в предаването не беше единствената ѝ телевизионна поява в последните дни. По-рано тази седмица Меган Маркъл се появи дружно с принц Хари за първия по рода си ефирен епизод TIME100, по време на който двойката изрази значимостта на гласуването на идните президентски избори и нуждата от битка с разпространяването на дезинформация онлайн.

on Sep 23, 2020 at 12:23am PDT
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР