Тази седмица отново ще видим на корта много от водещите

...
Тази седмица отново ще видим на корта много от водещите
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 20-26 март 2023


Тази седмица още веднъж ще забележим на корта доста от водещите български тенисисти. Вниманието ще бъде ориентирано най-много към Маями, където ще се изявят първите ни ракети Григор Димитров и Виктория Томова, само че има и доста други шампионати, които заслужават внимание. Вижте кои са те:

Григор Димитров – ATP 1000 в Маями

Григор Димитров ще играе в главната скица на Мастърс шампионата в Маями. Жребият ще бъде изтеглен довечера, като церемонията е планувана за 18:30 ч. българско време.

Виктория Томова – WTA 1000 в Маями

Виктория Томова ще се изправи против международната №116 Виктория Голубич в последния кръг от квалификациите за WTA 1000 шампионата в Маями. Мачът е четвърти в програмата на корт №7, която стартира в 17:00 ч. българско време.

Адриан Андреев – ATP Challenger в Лас Франкесас дел Валес

Адриан Андреев е подложен под №5 в главната скица на Чалънджър шампионата в Лас Франкесас дел Валес и в първи кръг ще се изправи против 515-ия в ранглистата Даниел Мерида. Мачът е четвърти в програмата на централния корт, която стартира в 11:00 ч. българско време.

Гергана Топалова, Лиа Каратанчева – ITF W25 в Палманова

Гергана Топалова ще се изправи против Оана Гаврила (№483) във втори кръг от квалификациите за W25 шампионата в Палманова. На същата фаза ще играе и Лиа Каратанчева, чиято съперничка ще бъде Мия Ристич (№407).

Александър Лазаров – ATP Challenger в Биел

Александър Лазаров ще играе против квалификант в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Биел. При триумф, негов конкурент на осминафинала ще бъде Дилан Дитрих (№1306) или осмият подложен Габриел Диало (№212).

Изабелла Шиникова – ITF W15 в Монастир

Изабелла Шиникова е сложена под №1 в главната скица на W15 шампионата в Монастир. Жребият към момента не е изтеглен.

Денислава Глушкова, Юлия Стаматова, Дария Великова – ITF W15 в Анталия

Денислава Глушкова е сложена под №4 в главната скица на W15 шампионата в Анталия, в която ще играе и Юлия Стаматова. Жребият към момента не е изтеглен. Междувременно Дария Великова ще се изправи против Селин Симуню (№1161) във втори кръг от квалификациите.

Симон-Антони Иванов, Николай Неделчев – ITF M15 в Ираклион

Симон-Антони Иванов е подложен под №8 в главната скица на М15 шампионата в Ираклион, жребият за която към момента не е изтеглен. Междувременно Николай Неделчев ще играе с израелеца Раз Хавив във втори кръг от квалификациите

Леонид Шейнгезихт – ITF M15 в Шарм Ел Шейх

Леонид Шейнгезихт ще играе с Гал Поточник във втори кръг от квалификациите на М15 шампионата в Шарм Ел Шейх. При победа, конкурент на българина в мача за място в главната скица ще бъде Матю Хоус или Майкъл Шоу (№1596).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР