Тази седмица ни очаква уникално събитие. Кралицата на театъра Стоянка

...
Тази седмица ни очаква уникално събитие. Кралицата на театъра Стоянка
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Стоянка Мутафова ще отпразнува 70 г. на сцена

Тази седмица ни чака неповторимо събитие. Кралицата на театъра Стоянка Мутафова ще отпразнува „ 70 години на сцена ” и персоналния си 97-ми рожден ден на 2 февруари. Ще постави перлите, аленото червило и ще седне на трона в Зала 1 на НДК, с цел да посрещне изненади от другари и сътрудници. Тя го заслужава.

Много изненади ни чакат в идния София Филм Фест. Легендарният режисьор, сценарист и продуцент Кшищоф Зануси ще получи премията на Столична община. Ще показа и най-новия си филм „ Етер ”.

Психологическата драма среща фена с боен доктор, експериментиращ с науката, с цел да получи власт над хората. За него Зануси споделя:„ Моят воин е човек, който смесва науката и религията, а двете в никакъв случай не са имали нищо общо. И ето за това става дума във кино лентата. Етерът беше източник на огромно обаяние в края на XIX век. В моя филм той е метафора, защото се трансформира в средство за избавление и послушание ”.

Ако желаете да ви е усмихната седмицата, насладете се на „ Тотална вреда ” - комедия за вредата, която си нанасяме, живеейки. За любовта, хубостта, изкуството и безпричинните афекти.

Събитието на сезона - „ Фантомът на операта ” към този момент завладя сцената. Ще има и спомагателни представления.

Цели три години не престават договарянията по отстъпването на правата за постановката на сцената на Националния музикален спектакъл. Заради големия интерес са поискани и спомагателни дати за " Фантомът на операта ". " Това е най-скъпият и най-сложният театър като декори и специфични резултати на тази сцена. 400 костюма, шестметрово скеле, илюзионисти и каскадьори поддържат красивия мюзикъл. Режисьорът Пламен Карталов залага на звездния екип на Музикалния спектакъл. До края на март " Фантомът на операта " ще владее родната сцена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР