Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си проект

...
Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си проект
Коментари Харесай

Потопете се в един магически свят с играта Pathfinder: Kingmaker

Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си план Pathfinder: Kingmaker. Играта се чака да излезе на 25-ти септември тази година и нетърпеливите може да се насладят на последния ѝ филмов откъс в YouTube.
Pathfinder: Kingmaker се създава от студио Owlcat и ще бъде изометрично RPG заглавие, основано на настолната игра на Paizo – Pathfinder. Тя беше впечатлила почитателите на жанра и небрежно събра съвсем един милион американски $ в Kickstarter. Pathfinder: Kingmaker е насочена към сюжета в „Откраднатите земи“, дива околност в най-северните крайречни кралства, до която никой не смее да се допре. Но ужасната ѝ известност не възпира устрема на вас и вашите другари. Напротив, бъдете подготвени да изградите огромна империя, която ще издържи тестването на времето.

Pathfinder: Kingmaker ще бъде налична чрез каталозите на Steam и GOG Games. Ще имате опция да избирате сред четири разнообразни издания, цената на които варира от $40 до $85. Можете да дадете минимума за базовата игра и още $45 за сезонния пропуск за DLC-та. Освен това ще получите и доста други спомагателни екстри – цифров скицник с рисунки, саундтрак на играта, карта на Откраднатите земи, даже алена панда като домакински любим (в играта). По-големите пакети съдържат и доста други допълнения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР