Тази седмица излезе ново видео към EA Sports FC 24,

...
Тази седмица излезе ново видео към EA Sports FC 24,
Коментари Харесай

Излезе ново видео към EA Sports FC 24

Тази седмица излезе ново видео към EA Sports FC 24, футболният симулатор на Electronic Arts, прочут преди като FIFA. Видеодневникът към играта преглежда най-силните страни на играта, приложението на технологията HyperMotion V, стиловете на игра, направените усъвършенствания по енджина и Power Shots шутовете.

HyperMotion V се явява усъвършенствана версия на флагманската технология на EA Sports. Тя употребява уловените благодарение на голям брой камери фрагменти към терена в над 180 действителни мача, помагайки за достигането на оптимален натурализъм на придвижванията, както на самите футболисти в играта, по този начин и на тима, като цяло. В EA Sports FC 24 ще бъдат показани и 1200 характерни за съответния състезател стилове на придвижване по терена, целящо усилване на чувството за достоверност и натурализъм, споделят EA Sports.

PlayStyles се явява друга мощна характерност в новата игра. Тя отразява присъщи за избрани играчи придвижване по терена, прекъсване на топката, защитни и офанзивни дейности, удари отблизо и далечно разстояние. Представя се също PlayStyles +, която ще може да се види в характерни осъществявания на някои от най-големите играчи, като напримерсилните удари от надалеч на норвежкия занаятчия на топката Ерлинг Хааланд. Както PlaySyyles, по този начин PlayStyles + и Powershots идват с помощта на извлечени от действителни футболни срещи данни и видео от Opta и други източници на информация, показват основателите на играта.

Що се отнася до направените нови промени по Frostbyte, употребяваният за EA Sports FC 24 енджин, то те ще се показват в още по-реалистично отразяване на човешките модели, нов дизайн, свойнствени за обособените играчи способи на празнуване при отбелязване на головете и предаване на напълно дребни елементи, като да вземем за пример придвижванията на тъканта по облеклата на футболистите при сблъскване с различен състезател.

EA Sports FC 24 излиза за предходното и сегашно потомство конзоли, Nintendo Switch и PC, като сходно на последната FIFA, огромните промени в новата игра, като упоменатата HyperMotion V ще е налична само във версиите на EA Sports FC 24 за PS5 и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР