Тази седмица феновете на Откраднат живот бяха силно изненадани, когато

...
Тази седмица феновете на Откраднат живот бяха силно изненадани, когато
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева разказа за смъртта на д-р Хинова в "Откраднат живот" и защо напусна сериала

Тази седмица почитателите на " Откраднат живот " бяха мощно сюрпризирани, когато на финалната права на хитовия медицински сериал, тяхната обичана доктор Хинова умря в злополука. Това повдигна доста въпроси, на които самата актриса отговори непосредствено.

Деси Бакърджиева показа, че ролята ѝ в " Откраднат живот " я е научила да цени и почита лекарите. " Разбрах каква всеотдайност вършат. Участието ми в сериала ме промени извънредно доста. Осъзнах какъв брой е тежка лекарската специалност, изключително в тези времена. Научих доста за тяхната работа. Обогатих общата си просвета. Загубих доста близки около пандемията с C0VID-19. Виждам какъв брой е тежко ситуацията освен у нас, само че и по света. И единствено лекарите могат да ни избавят от това ", споделя тя в изявление пред " България през днешния ден ".

Виж още:

За огромно страдание на милиони почитатели обаче, екранната лекар Хинова към този момент не е част от лекарската драма, само че надарената актриса съобщи, че има доста ясна причина, която стои зад това значимо решение.

" Решението да напусна сериала бе групово - мое и на сценаристите. Искахме лекар Хинова да напусне по подобаващ метод. Двамата ми родители са с хематологични болести. Трябва да съм до тях и да им оказвам помощ. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше по какъв начин да продължа повече работа си в сериала ", признава Бакърджиева.

След гибелта на героинята ѝ в " Откраднат живот ", хубавицата получила куп известия и позвънявания от познати и непознати, които желаят да ѝ благодарят за невероятната игра, пишат още от изданието. " Хората страдат за мен. Разплакаха ме с благите си думи. Получих над 300 позвънявания единствено за ден. И още куп известия в обществените мрежи ", споделя актрисата, което не крие, че се почувствала доста прелестно от вниманието, само че споделя също, че:

" Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и артисти. С " Откраднат живот " показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията ", описа още пред вестника Бакърджиева. 

Виж още:

Деси е щастлива и удовлетворена от претърпяното и прекараните пет прелестни години в " Откраднат живот ". Екипът е изпълнен единствено с експерти и с известна доза горест се разделила с този план. " Всеки един от екипа бе като парченце от часовник. Бяхме се стиковали по необикновен метод. Направихме толкоз доста сезони и серии. Успяхме да срещнем фена с толкоз доста значими послания от живота на лекарите, а това е необичайност за родна продукция. Радвам се, че нашият екип сътвори казус в сериалите, с толкоз доста серии ", споделя още актрисата.

Интересно е да се каже, че в родата на Деси има няколко медицински експерти.

" Моята прапрабаба е приключила медицина във Франция. И аз желаех да изучавам това. Когато пристигна времето да реша с какво да се занимавам, се отхвърлих от медицината. Осъзнах, че това е извънредно виновна специалност. И не е моето предопределение Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш доста позитивни страсти на хората, които те гледат ", сподели Бакърджиева. Актрисата добави, че ѝ следва нов план, за който скоро ще научим.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/desi_bakardjieva_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР