Тази седмица беше даден старт на първия сезон от третата

...
Тази седмица беше даден старт на първия сезон от третата
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege с рекорден брой играещи след излизането на Operation Chimera

Тази седмица беше даден старт на първия сезон от третата година на Rainbow Six Siege с излизането на Operation Chimera и кооперативната интервенция Chimera. Това се оказа и причина за голям растеж в интереса към играта, която доближи връх на по едно и също време играещи – 176 865 играещи в Steam регистрирани в сряда, предава PC Gamer. Според данните от SteamCharts, пиковото число играещи играта се е утроило в последните седмици и месеци спрямо преди шест месеца и единствено от февруари насам приказваме за добавени нови 50 000 геймъра. Тук не са включени, несъмнено, играещите с Uplay.

С излизането на Operation Chimera всички добавки към оръжията стават безвъзмездни, както и всичките досегашни 20 оператора, в случай че сте собственик на Advanced, Gold или Complete изданията.

Излизането на новия сезон не мина без грижи за Ubisoft, като бяха докладвани разнообразни проблеми, за които Ubusoft твърдят, че знаят и работят по тях. Освен това се надигна дребен протест, откакто стана ясно, че тези, които към този момент са се охарчили за добавки към оръжията и оператори (които, както беше посочено към този момент стават безплатни) няма да получат парите си назад. Брожение се надигна също и към решението на студиото лимитираните като време козметични пакети Outbreaks Packs да бъдат поръчвани само с действителни пари.

Ако към момента не сте играли играта, а имате предпочитание за това, несъмнено е добре да ви напомним уверението на Ubi, че студиото има доста съществени проекти за бъдещето на Rainbow Six Siege: десетгодишна поддръжка и над 100 оператора, което звучи повече от отлично.

След старта на новата година на Rainbow Six Siege, какви са ви общите усещания от играта, най-големите ѝ плюсове и минуси, съгласно вас? Може да споделите в коментарната секция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР