Тази събота в 20:00 ч. нови осем български звезди ще

...
Тази събота в 20:00 ч. нови осем български звезди ще
Коментари Харесай

Нови осем звезди ще бъдат предизвикани да се забавляват в „С Рачков всичко е възможно“

Тази събота в 20:00 ч. нови осем български звезди ще се впуснат в най-забавните провокации на обичания водещ Димитър Рачков . ТИТА, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Герасим Георгиев – Геро, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев ще тестват и още нови игри в предаването.
 С Рачков всичко е допустимо NOVA
За първи път в събота вечер част от известните персони ще одобряват новите провокации на сцената – 1D и „ Не ми се опъвай “, а във второто присъединяване ще вземе и самият Димитър Рачков. Смехът още веднъж ще бъде обезпечен с познатите към този момент игри – „ Таратанци “, „ Ко, сподели, ко?! “, „ Чети по устните “ и „ Голямото люлеене “. На вибриращите кревати този път ще се качат Гери-Никол и Тита, които ще отведат публиката непосредствено в Италия. „ Лудата стая “ още веднъж ще изпита актьорските качества на всички под надолнище от 22.5 градуса, а сюжетът ще придвижи феновете в операта.
 С Рачков всичко е допустимо NOVA
Кой в коя игра ще се включи? Кое ще бъде най-смешното предизвикателство? Ще се оправят ли с всички задания ТИТА, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Герасим Георгиев – Геро, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев или от време на време разпоредбите ще са по-сложни от предстоящото? Защо Рачков ще се включи в игра и против кого ще се изправи? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Следете, формалния и профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР