Тази събота шеф Ангелов определи четиримата участници, които ще се

...
Тази събота шеф Ангелов определи четиримата участници, които ще се
Коментари Харесай

Серия от номинации в Hell’s Kitchen България

Тази събота началник Ангелов дефинира четиримата участници, които ще се изправят един против различен в люта елиминационна борба в Hell’s Kitchen България. Зрителите на NOVA станаха очевидци на три следващи номинации – непосредствено при започване на кулинарното риалити, директно след предизвикването за деня и общоприетоо след вечерната резервация. Тази седмица Мартин от Сините, Мариела, Юра и за още един път Виктория от Червените ще се стремят да извоюват назад куртките си.

На първите номинации в епизода Сините демонстрираха, че без рационалната и премерена рецензия от страна на началник Ангелов, те сами не могат да преценяват вярно кого да предлагат. Мартин в началото не беше измежду посочените за отговорни в Синия тим, за разлика от нарочения за изпъждане от съотборниците си Димитър и неувереният Иван, само че шефът беше праволинеен в решението си да връчи оранжевата престилка на скатаващия се от вдишване на отговорност Мартин.



За мастър-класа по заготовки началник Ангелов беше поканил кулинарния самурай началник Любен Койчев, който приготви двата тима за идното предизвикателство. Второто преимущество, извоювано в сръбското премеждие предишния път, изненада по прелестен метод Сините, като ги избави от присъединяване в номинационната игра. Силното показване на Валентина в първия стадий на дневното предизвикателство я освободи от прекосяването на идващия стадий и ѝ обезпечи привилегията да дефинира в каква степен да затрудни съотборниците си при приготвянето на техните ястия. Директно след втория стадий шефът даде урок на семейство Делчеви да не нарушават повече разпоредбите в „ Кухнята на Ада “ с нечестна поддръжка между тях, само че номинира двете приятелки - Мариела и Виктория.

Вечерта за Синия тим стартира със счупването на чинията им с амюз буш от началник Ангелов, до момента в който апетитното малко прелъщение, препоръчано единомислещо от Червените завоюва овациите на шефа. Последвалият неочакван поврат в „ Кухнята на Ада “ се дължеше на поредицата от неточности на Валентина, които не оправдаха нейната начална упоритост. Червеният тим боксуваше на едно място, вследствие на което Валентина беше отпратена вън от кухнята. Не след дълго останалите от Червените „ изгоряха “ като храната в кухнята си. До края на вечерята Сините съумяха да покажат централизация и професионално отношение, което провокира уважението на началник Ангелов.



В общежитието Валентина изля гнева от несполуките си на вечерята върху своите съотборници от Червената кухня, като с хапливите си нападки предизвика целия тим да се обърне против нея. Последните номинирани за седмицата бяха още веднъж от Червения тим – Валентина и Юра, като началник Ангелов избра Юра да отбрани дългогодишния си опит в борбата за оставане в Hell’s Kitchen България.

Кой ще е първият напуснал „ Кухнята на Ада “? Дали Червените ще надвият единствения номиниран от Сините? Какви изненади е подготвил началник Ангелов за участниците? – разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на, на, както и на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР