Тази събота предстои да станем свидетели на завръщането на Конър

...
Тази събота предстои да станем свидетели на завръщането на Конър
Коментари Харесай

Конър Макгрегър, Доналд Сероне, UFC и промяната в поведението на ирландеца

Тази събота следва да станем очевидци на завръщането на Конър Макгрегър в UFC, когато ирландецът ще се изправи против Доналд Сероне.

Конър Макгрегър е спряган за " златната кокошка " на UFC поради големия звук и доходи от реклами, които наличието му в осмоъгълника основават.

Заради това и уредниците на шампионата започнаха огромна акция за рекламиране на идния конфликт посредством голям брой видеа в YouTube и изявления.

Естествено, множеството от тях се въртят към Макгрегър и подготовката му, само че във всички тях виждаме едно и също събитие - държанието на ирландеца наподобява радикално друго от това, което сме привикнали да виждаме.

Във всяка една от обществените си изяви през последните два месеца Макгрегър е безусловно неразпознаваем.

Някогашният първенец в две категории е очебийно общителен, преклонен и радушен, само че най-шокиращо е отношението му към Сероне.

Дори в формалната конференция преди мача, която Макгрегър нормално взривява с непочтено държание и цинизми, ирландецът насочи голям брой похвали към Сероне и се държа почтително към присъстващите публицисти.

Очевидно е, че някогашният ММА първенец е научил урока си от всичките кавги, които забърка през последните няколко години, и признава, че е почнал да се концентрира доста повече върху режима си и същинските си цели.

В изявление за ESPN ирландецът даже показа, че изцяло е спрял да пие и би си разрешил единствено " няколко глътки ", с цел да отпразнува възможната си победа над Сероне в събота.

При всички положения смяната може да бъде счетена като повече от положителна и сигурно прибавя към вълнението ни за развоя на идния мач. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР