Тази събота от 22:00 часа актьорът Мариан Маринов ще стартира

...
Тази събота от 22:00 часа актьорът Мариан Маринов ще стартира
Коментари Харесай

Късното шоу на bTV стартира с Поли Генова, Енчо Кирязов и Руслан Мъйнов

Тази събота от 22:00 часа артистът Мариан Маринов ще започва комедийното токшоу „ Късното шоу на bTV” и новото си амплоа на водещ с цялостен заряд от положително въодушевление. След къс и занимателен преглед на събитията от седмицата, „ гласът на bTV” ще посрещне в студиото и първите си звездни посетители, които никой не е виждал намръщени.

Първи на дивана на „ Късното шоу на bTV” ще се настанят постоянно засмяната певица, красивия глас на Европа и любимката на цяла България - Поли Генова, спиращият дъха акробат с 24-каратова усмивка - Енчо Керязов и повелителят на положителното въодушевление – артистът и артист Руслан Мъйнов.

В приятната атмосфера те ще споделят свои дребни секрети, ще дадат скъпи препоръки на Мариан, ще обсъдят хубостта на живота в другите юбилеи, ще се пораздвижат и ще си напомнят най-колоритните си гафове. Предизвикателствата на водещия ще доведат до импровизации с насълзяващ очите резултат, а неподправеното им възприятие за комизъм ще болести феновете на bTV с положително въодушевление.

Мариан ще се поинтересува какви са ритуалите на Поли, Енчо и Руслан преди театрална изява, какви са пиковете в неналичието им на разсъдък, по какъв начин може да засилим метаболизма си с упражнение, горящо цели три калории и какъв брой занимателно е отрязването на ухо.

Гостите му драговолно ще споделят тези свои „ бляскави” моменти и ще ги гарнират с информация за това какъв брой бързо привиква холандската аудитория с гледката на бандаж и бяла мечка с черен чеп. Зрителите ще схванат още по какъв начин звучи фолклорният еротикон, кой танцува най-добре...на ръце и какъв брой е огромен танкът на Шварценегер – на следващия ден вечер от 22:00 часа в „ Късното шоу на bTV”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР