Тази събота от 20:00 ч. по bTV Бригада нов дом“

...
Тази събота от 20:00 ч. по bTV Бригада нов дом“
Коментари Харесай

Новият епизод на Бригада Нов дом ще напомни на всички кои са важните неща в живота

Тази събота от 20:00 ч. по bTV „ Бригада нов дом “ ще вдъхне кураж на момче приковано към инвалидна количка и неговите родители

Изключително прочувствен епизод на „ Бригада Нов дом “ чака феновете на bTV тази събота (9 март) от 20:00 ч. Екипът на предаването ще бъде разтресен от тежката, само че вдъхновяваща орис на младо момче приковано към инвалидна количка и неговите мощни родители, и ще вложи цялото си сърце в ремонта на жилището им.

Васил и жена му Цветана са посветили живота си в грижа за 22-годишния им наследник Ивайло, който е диагностициран с мускулна дистрофия вид Дюшен. Двамата влагат всичките си сили, запаси и очаквания в лекуване на момчето в Китай, и слагат своите здравословни проблеми на назад във времето в името на детето си. Купуват къща в окаяно положение, само че макар напъните на Васил да ремонтира всичко самичък, работата просто е прекомерно доста. На фона на тежката си орис, самият Ивайло декларира: „ С каквото мога, бих оказал помощ на други деца да са щастливи “.

Историята на фамилията ще провокира мощни страсти и даже сълзи у Мария Силвестър и момчетата от бригадата, а незабавно откакто се срещнат с нея всички бързо ще запретнат ръкави за работа. Вдъхновена от обичаните виртуални игри на момчето, с които то прекарва цялото си време, Мария ще се постарае да му направи една страхотна, запаметяваща се изненада.

С първите си крачки в актуализирания дом, бащата няма да скрие вълнението и благодарността си към бригадата, и ще оцени това, че те са вложили цялото си сърце в ремонта на дома им.

„ Изглежда, че ние направихме нещо за вас, само че в действителност вие направихте нещо за нас “, ще показа самата Мария Силвестър без да крие страстите си, до момента в който посреща фамилията в новия им дом.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР