Тази събота и неделя ще се проведе състезанието по раликрос

...
Тази събота и неделя ще се проведе състезанието по раликрос
Коментари Харесай

Раликрос Видин 2020 ще се проведе през почивните дни

Тази събота и неделя ще се организира надпреварата по раликрос "Видин 2020 ". 39 са подадените поръчки все още за автомобилното шоу, което ще се организира на летището до село Иново, сподели Иван Иванов от видинския "Жико-моторспорт ".
"През този уикенд ни чака едно автомобилно шоу. Имаме подадени 39 поръчки, което е връх за България. За тази и предходната година не е имало толкоз доста автомобилни състезатели в нито един раликрос. Ще дойдат състезатели от разнообразни клубове от цяла България - от Бургас, Ботевград, Криводол, Видин, София... От Неготин - Сърбия също ще имаме присъединяване.
Подготвяме трасето. Почти е готово всичко. В 17 часа в събота стартира първият тур за подготовка. В неделя в 9 часа стартира вторият тур за подготовка, след което има публично разкриване от 10.30 часа от кмета на общината, доктор Ценков. Тук е мястото да благодаря на целия екип на Община Видин, че в тези условия на пандемия, ние успяхме да създадем надпреварата. Понеже е и финален кръг от шампионата, тук и ще се решат шампионските трофеи.
В 11.30 е вторият тур за подготовка, в 12.30 - полуфинали и финалите ще са към 14 часа. След това следва награждаване на спечелилите... "
Купи са подсигурени от Община Видин, а наградният фонд е над 1 500 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР