Тази събота, 24 юни, в интервала от 15.00 до 20.00

...
Тази събота, 24 юни, в интервала от 15.00 до 20.00
Коментари Харесай

Творчески и спортни школи се представят на „Улица на мечтите” днес във Варна

Тази събота, 24 юни, в интервала от 15.00 до 20.00 часа в пространството към Слънчевия часовник на входа на Морската градина във Варна следва Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, просвета, творчество и спорт.

По време на ревюто посетителите ще имат опцията да се срещнат с ръководители и представители на детски и младежи школи и клубове, да видят техните ученици и изберат най-подходящото място за образование и развиване за своите деца.

Всяко дете мечтае да бъде звезда, първенец, изобретател, създател. Пътят до триумфа в никакъв случай не е елементарен, само че има своята първа стъпка и тя е в избора на вярно място за развиване на гения и капацитета, който всеки носи.

„ Street of Dreams ” („ Улица на фантазиите ”) е първата по рода си самодейност, която дава късмет на деца и родители да създадат тази първа стъпка в сбъдването на желанията.

Паралелно с Панорамата на младежкото творчество, просвета, изкуство и спорт, е планувана фестивална част, която планува демонстрации на младежи от всички школи, участващи в самодейността. Всеки от ръководителите ще има опция да показа своята активност и образованието в своята школа и клуб.

Събитието ще бъде намерено в 15.00 часа със занимателен флашмоб, в който ще се включат прелестните деца от варненските школи и клубове, които вземат участие в Панорамата, както и всички искащи малчугани от публиката.

Улица на фантазиите планува освен презентационни зони за школите, само че и голям брой занимателни занимания за дребните и не толкоз дребни гости.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР