Тази събота (23 март) от 17:00 ч. звездният гост в

...
Тази събота (23 март) от 17:00 ч. звездният гост в
Коментари Харесай

Йордан Йовчев разкрива личния си свят в Животът по действителен случай

Тази събота (23 март) от 17:00 ч. звездният посетител в студиото на „ Животът по автентичен случай “ по bTV е мъж, който доста пъти е ускорявал пулса на цяла България. Той е един от най-успешните наши спортисти и първенец по спортна гимнастика – има впечатляващ брой медали от олимпийски игри и международни шампионати. Йордан Йовчев ще разкрие персоналния си свят, разграничен сред България и Съединени американски щати, където живеят най-близките му хора.

В прям диалог водещата Александра Сърчаджиева ще предизвика Данчо да опише за обратите в богатия си живот. Ще разберем по какъв начин тъкмо се е срещнал преди години с обичаната си жена, по какъв метод през днешния ден поддържат огъня на любовта от разстояние, по какъв начин се оправя самичък тук, какви са проектите за бъдещето на сина му Джордан и какво го чака в професионален проект. Ще чуем самопризнания и за най-тежките му моменти от предишното, когато цялото семейство е било изправено пред голямо предизвикателство.

Рубриката за образни трансформации „ Моето ново Аз “ ще ни срещне с едно 20-годишно момиче, което макар нежната си възраст, е получило мощен пестник от живота. Тя е още дете, когато една заран се разсънва и схваща, че майка ѝ я е изоставила. И в никакъв случай повече не се връща… Как се живее в действителност, в която си отритнат от личната си майка, какъв брой сили са нужни, с цел да се с бориш самичък с провокациите на живота, и по какъв начин експертите от клиниките ще върнат самочувствието и усмивката на тази борбена млада дама, ще забележим в събота от 17:00 ч. по bTV.

А в класацията „ Топ 10 “ водещият Филип Буков е събрал 10 български звезди, които освен съгласно експертите, само че и съгласно всички фото и видео доказателства, през днешния ден наподобяват още по-добре от преди. Кои са тези разхубавили се през годините VIP персони, ще разберем само в „ Животът по автентичен случай “ по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР