Тази събота (20 април) от 17:00 ч. в студиото на

...
Тази събота (20 април) от 17:00 ч. в студиото на
Коментари Харесай

Ивайло Захариев с трогателна изповед в Животът по действителен случай

Тази събота (20 април) от 17:00 ч. в студиото на „ Животът по автентичен случай “ по bTV гостува театрална и кино звезда от ново измерение. Той е Ивайло Захариев - заповедник на дамските сърца, а в това време и един от най-големите бранители и настойници на хората, страдащи от зависимости. Той е техен мотиватор, наставник, човек, минал през доста тествания и подготвен да съобщи опита си нататък. Силно набожен, Ивайло се кълне в любовта и ще опише искрено на феновете всичко за нея. Ще чуем персоналната му сърдечна история и в какви връзки е с първата си жена след непредвидената за доста хора тяхна разлъка. Актьорът ще показа по какъв начин се ражда любовта в неговото сърце, по какъв начин е схванал, че тя завършва и по какво разпознава бъдещата си половинка без да я познава авансово.

В рубриката за промени „ Моето ново Аз “ ще ви срещнем с пловдивчанката Антония. Тя е единствено на 18 години, когато забременява и се омъжва за бащата на бебето. В следствие се оказва, че мъжът е двуженец и бракът им е анулиран. След това се събират още веднъж, само че един ден мъжът излиза до магазина и в никакъв случай повече не се връща. Грижите и неприятностите обаче не стопират, а в противен случай – сблъсква се с нови провокации. Днес Антония е взела живота си в свои ръце или по-точно се е доверила на ръцете на експертите в клиниките. Ще забележим до какъв резултат ще докара преследването на фантазията за нов благополучен живот и привлекателна осанка.

В класацията „ Топ 10 “ водещият Филип Буков ще показа 10 български звезди, които волно или несъзнателно по този начин са повлияли на половинките си, че са трансформирали техните привички, жанр на живот и въобще са ги трансформирали в напълно нови хора. Кои са тези 10 радикално изменени звезди феновете ще схванат в събота от 17:00 ч. по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР