Тази събота (04 юни), в 21:00 ч., в студиото на

...
Тази събота (04 юни), в 21:00 ч., в студиото на
Коментари Харесай

Новият мотор на Мартин Чой влиза в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (04 юни), в 21:00 ч., в студиото на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “, Ники Станоев ще посрещне автомобилния играч Мартин Чой, посветил живота си на тежките мотори и високите скорости. Първият и единствен български участник в именитото съревнование „ 24 часа на Льо Ман “ ще опише за историята на своята нова облага. Звездата в пистовия мотоциклетизъм ще приказва и за трудностите и тъмната страна на този видимо изглеждащ бляскав спорт.

В студиото на „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ гостува и хип-хоп звездата Venci Venc`, прочут на почитателите от хитовото дуо Pavell & Venci Venc`. Атрактивният реализатор ще подари на водещия Ники Станоев най-новия си албум с 12 хитови части и ще опише за тайната си женитба и медения месец. В студиото изпълнителят ще разкрие новината за второто дете, което чакат със брачната половинка му.

Музикалният десерт на шоуто ще бъде поднесен от надарения музикант и магнит за женската публика Кирил Хаджиев – Тино.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ всяка събота от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 с водещ Ники Станоев !
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР