Тази рецепта датира от седемнадесети век и е умело крита

...
Тази рецепта датира от седемнадесети век и е умело крита
Коментари Харесай

Стара рецепта, която унищожава всяка болест, вижте я

Тази рецепта датира от седемнадесети век и е ловко крита от обществеността, защото съставлява огромна опасност за фармацевтичната промишленост. Запишете я в този момент, тъй като непрекъснато следите ѝ се губят.

Става въпрос за специфична запарка от боровинки и хвойна. Тя може да омекоти кожата и даже да предотврати рака. Освен това укрепва имунитета. А повода е, боровинките имат повече антиоксиданти, в сравнение с всички други пресни плодове или зеленчуци, тествани до момента.

Това огромно въздействие идва от пигмента, който е виновен за тъмния им цвят, написа обстоятелства.бг. Те са още чудесни за зрението и за здравето на сърцето. Те понижават кръвната захар, грижат се за дебелото черво, усъвършенстват памет, почистват червата и оказват помощ при запек.

Чаша пресни боровинки съдържат към четири грама фибри.

От друга страна, плодът на хвойната има необикновен усет и се употребява най-много като фалшификация в европейската и индийската кухня.

Тези плодове в Древна Гърция са били употребявани като лекарство и техните изгоди за здравето са били добре познати. Един от най-полезните съставки в хвойната е 4-терпентин, който оказва помощ за понижаване на равнището на урината, усъвършенства храносмилателната система и понижава риска от вируси.

Продукти:

½ кг пресни боровинки (може и замразени)
½ кг плодове от хвойна
1 литър алено домашно вино
½ литър домашна ракия
3 супени лъжици мед
3 супени лъжици захар

Приготвяне :

Добре измити боровинките и плодовете от хвойна се слагат в огромен буркан, наквасен се за 48 часа. След това прибавете ракията, медът и захарта, като разбъркате добре и оставете сместа да престои седем дни, преди да стане подготвена за приложимост.

Четири лъжици се употребяват заран и вечер. При всяка консумация се вземат няколко зърна от плодове, дъвчат се и се гълтам. Консумира се в продължение на три дни, след което се стопира за два дни. Процедурата се повтаря, до момента в който се изчерпи цялата доза. Ако е належащо, можете да приготвите друга доза, в случай че признаците не изчезнат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР