Тази пролет “Книга за джунглата оживява на големия екран по

...
Тази пролет “Книга за джунглата оживява на големия екран по
Коментари Харесай

Дисни вдъхва истински живот на Маугли в новата Книга за джунглата

Тази пролет “Книга за джунглата ” оживява на огромния екран по нов и несравним метод. Базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и въодушевен от анимационната Дисни класика, новият прочит на вълнуващата “Книга за джунглата ” ще съчетае жива актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани облици и резултати (CGI). Режисьор на лентата е Джон Фавро, прочут с работата си по " Железният човек ". Намирането на артист за основната роля – тази на израсналия в джунглата Маугли, се оказва същинско предизвикателство. След дълго търсене Джон Фавро и Дисни се стопират на дебютанта Нийл Сети, който няма опит, само че съгласно Фавро има невероятни сексапил и харизма.

Историята на “Книга за джунглата ” наблюдава израстването на малко момченце, отгледано в джунглата от глутница вълци. Скоро Маугли схваща, че към този момент не е добре пристигнал в единствения дом, който познава, когато страховитият тигър Шир Хан, имащ горчив опит с Човека, се заканва да унищожи всичко, което сметне за заплахa. Детето подхваща завладяващо странствуване на самоопознаване под вещия поглед на трансформиралата се в негов лидер пантера Багира и свободолюбивия мечок Балу. Маугли среща и доста създания, които не му мислят тъкмо положителното, в това число Ка, питон с хипнотизиращ взор и глас, и безапелационния Крал Луи, който се пробва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

Озвучаването на героите е поверено на имена като Скарлет Йохансон (която е и първата жена, която ще озвучава питона Каа), Бен Кингсли (пантерата Багира), Бил Мъри (обичливият мечок Балу), Идрис Елба (тигърът Шир Хан), Лупита Нионго (осиновителката на Маугли - вълчицата Ракша,), Кристофър Уокън (страховитият крал на маймуните Крал Луи).

“Книга за джунглата ” е в кината на 3D от 15 април 2016 година

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР