Тази пролет, директно от сцената на Уест Енд в Лондон

...
Тази пролет, директно от сцената на Уест Енд в Лондон
Коментари Харесай

Шоу с вечните класики на Пинк Флойд гостува у нас

Тази пролет, непосредствено от сцената на Уест Енд в Лондон у нас идват седем прелестни музиканта, с цел да изнесат двучасов мултимедиен концерт, превъплъщавайки се в класическия състав на Floyd от осемдесетте години на предишния век. Усещането за достоверност на музиката и хореографията, както и брилянтната работа на режисьор-осветителят трансформират този театър в канон в прогресив рока. Музикантите от UKPFE потвърждават, че не „ Another Brick in the Wall “, „ Money “, или „ Wish You Were Here “ нито даже „ Shine on You… “ са най-важното в това шоу. В това вълшебно шоу на Floyd главното е завладяващото странствуване през света на Pink Floyd и цялостното чувство, че сте на същински концерт онлайн на именитата група.

„ Винаги имаме една невероятна, позитивна настройка към нашите концерти, наподобява, че съумяваме да издигнем феновете до висотата на Pink Floyd “, споделя бас китаристът и беквокалист Дейвид Пауър. “ „ Когато групата свърши да свири и пожела " лека нощ ", цялата хилядна аудитория стана и стартира да ги приветства, а след няколко минути те изсвириха още няколко неща. Последвалото се трансформира в необикновено светлинно шоу и накара хората още веднъж да се изправят на крайници и във екстаз да запеят дружно с групата под нестихващи овации, това издигна всеки един от нас до невиждани прочувствени висоти “, критикът Ема Уосън за „ What Good to do in the UK “.

Водещият вокалист и китарист Пол Андрюс е фронтменът на групата с глас, необикновено сходен на този на Дейвид Гилмор. Пол работи доста дълго и настойчиво, с цел да направи гласа си съвършен за този план, той в действителност съумява да улови всеки колорит и интонация, които Гилмор употребява, до момента в който в същото време свири превъзходно на китарата. " – Алън Дейвис за Times UK. И по този начин: ‚Защо да посетим този концерт? “ ще се запитате. Защото група от изключителни британски музиканти, спечелили сърцата на почитателите на великата група в родината си и в Европа, идват, с цел да да изсвирят за вас за първи път някои от най-великите песни на всички времена в един от най-хубавите спектакли, отдадени на Pink Floyd.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР