Тази политическа активност ще продължи до изброите. Това си една

...
Тази политическа активност ще продължи до изброите. Това си една
Коментари Харесай

Димов: Собственикът на Юлен е юридическо лице, което си плаща данъците

" Тази политическа интензивност ще продължи до изброите. Това си една политическа акция. Както се съобразихме в Трън и Генерал Тошево, по този начин ще се съобразим и в този момент в границите на българското и европейско законодателство. Няма панацея. Политическите визии са разнообразни и е обикновено те да се опълчват. " Това съобщи за следващ път министърът на околната среда и водите Нено Димов по проблема " Пирин ", този път в изявление за bTV.
В отговор на въпрос: " Кой е притежателят на Юлен? " министърът отговори: " Има органи в страната, които знаят. Това е юридическо лице, което си заплаща налозите. Държавата се преценява с локалните хора преди всичко. Това е характерен закостенял метод. Ние приказваме за един проблем, който не е толкоз значим, колкото битовите боклуци, да вземем за пример ", добави още министърът.
По думите му изказванието за сеч на вековни гори е операция. " В Пирин имаме приръст на дървета през последните години с помощта на санитарната сеч, която прави страната ", сподели Димов.
Министърът заяви още, че на 21 март се чака оранжев код поради високи води на река Тунджа при Ямбол .
Екоминистърът сподели и, че има концепция да се направи дружество за всички язовири, чиито частни притежатели не могат да ги поддържат и по този начин те да преминат на поддръжка на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР