Тази обстановка - отстояването на националните и съюзни интереси, е

...
Тази обстановка - отстояването на националните и съюзни интереси, е
Коментари Харесай

Румен Радев: Да си офицер не е професия, а дълг към отечеството

Тази конюнктура - отстояването на националните и съюзни ползи, е все по-трудна задача.  Тя изисква хора с високи нравствени качества и отвореност към света с ясна визия за бъдещето, написа БГНЕС.

Това съобщи президентът Румен Радев, който взе присъединяване в тържеството по случай завършването на випуск " Княз Александър I " - II промяна на Военната академия " Георги Стойков Раковски ".

За него е голямо наслаждение да поздрави завършващите.  Това е денят, в който материализирате вашите старания  и прекрачвате във вашия стадий на кариерното развиване, означи президентът.

Той е уверен, че завършващите осъзнават изцяло провокациите, които стоят пред тях в динамичността на геополитическите процеси и рисковете пред сигурността.

" На вас се пада достойнството и отговорността освен да въведете новите въоръжени системи на типовете въоръжени сили, за които се изразходват големи средства от държавния бюджет.  Вие би трябвало да покажете, че модернизацията на българската войска е комплициран, изчерпателен развой на промяна.  За нея вие ще би трябвало да разработите нови модели и да трансформирате надълбоко системата и процеса на логистично обезпечаване ", заръча президентът Румен Радев на завършващите.

Трябва доста деликатно да прецените по какъв начин да съчетаете всички нови неща с постигнатото и развивано в нашата система за защита и сигурност.  Разходите за защита непрестанно ще порастват и ние сме задължени да оползотворим всичко, с което разполагаме , подчертава президентът.

Трябва да съхраните и развиете традицията на модерната школа като поръчител за опазване и подсилване на висок честен дух, без който и най-модерното въоръжение губи смисъл. Радев е уверен, че триумфът ще съпътства тези, които са усвоили най-важния урок, че  не е задоволително да се успокоявате със солидната основа, а да търсите новите познания през цялата са кариера.

Президентът прикани завършващите офицери да останат правилни на своя съзнателен избор и да служат на народа и отечеството.

Никога не забравяйте, че да си офицер от българската войска не е просто специалност, а самопризнание и дълг към отечеството , приключи президентът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 hahaha (преди 1 минута) Рейтинг: 1226 | Одобрение: 486 Мунчо слаботоковия малоумник отишал да гласоподава без персонална карта мислел си че ще го познаят по зеления чорап. Но позитанските медии и на костоваците не смеят да пуснат тази вест за този позор че и безочливо искаше да гласоподава без персонална карта след това нямало проблем. Е за това сте жалки като вземате жалки сходства на генерали дето действително са подвластни слабоумни кретени дето са подвластни от самото начало де от дамите си де от приятелките на жена си де от всички други хахахахаха  2  0 Korriban (преди 5 минути) Рейтинг: 7943 | Одобрение: 2903 Долу комунягите и представителят им!!! Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР