- тази новина обиколи медии и социални мрежи. Истина ли

...
- тази новина обиколи медии и социални мрежи. Истина ли
Коментари Харесай

Светъл път, Димо!

 - тази вест обиколи медии и обществени мрежи. Истина ли е? Не е ли това краят на една ера? Епоха на същинската музика, която допира душата и алтърнатив рока, с който израснахме. Димо не беше единствено създател на едни от най-запомнящите се български песни. Той беше от вокалистите, които пълниха българските клубове и правеше почитателите си част от невероятна страст.

Никой по-добре от него не извършва шлагерите на Еди Ведър. Неслучайно вокалистът на P.I.F. взимаше постоянно присъединяване в изданието Seattle Night. Всеки път, когато запееше " Black " или " Alive " на Pearl Jam цялата аудитория избухваше, тъй като имаше несравним и бездънен глас, беше надарен. Няколко генерации имаме мемоари с песните на П.И.Ф. - " Приказка ", " Невидимо дете ", " Цялото небе ", " Свято "...

Димо не беше единствено музикант, той бе създател, създател на музиката си, артист, правеше красива музика за куклени постановки. 

Коронавирусът не лиши Димо, тъй като той не може бъде лишен, не може да бъде пропуснат щом е оставил толкоз прелестно творчество и е разсмивал и разплаквал почитателите си. Веднъж сподели, че всеки човек идва в живота ни с избрана задача и след това си отива, в случай че това е по този начин неговата задача е изпълнена сполучливо, защото ни завеща огромната си лирична магия.  

Светъл ти път, Димо! Сега ти ще прибираш заран звездите и ще заспиваш заран с фантазиите! Оставаш прикрита дребна рана, само че дълбока и боли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР