Тази новина едва ли е изненадваща. Още през ноември 2016

...
Тази новина едва ли е изненадваща. Още през ноември 2016
Коментари Харесай

Google ще прилага нов метод за приоритизиране на резултатите при мобилните устройства








Тази вест надали е изненадваща. Още през ноември 2016 година от Гугъл оповестиха, че ще стартират да приоритизират уебсайтовете, които са пригодени за мобилни устройства и които имат радушен дизайн в интерес на обичайните десктоп онлайн уеб страници. Вече настъпи моментът търсачката да съблюдава своето заричане и ползва този нов способ за приоритизиране. Промяната има смисъл, защото продължава да се усилва броят на хората, употребяващи телефоните си за сърфиране в мрежата.

И несъмнено, доста постоянно се случва да търсим нещо в Гугъл и когато най-сетне намерим нужната ни информация, тя да се окаже в десктоп формат. Показването първо на мобилните уеб сайтове ще подсигурява, че това към този момент няма да се случва постоянно.

Традиционно системата на Гугъл за нареждане следи единствено общоприетите десктоп версии на уебсайтовете. Но търсачката към този момент ще употребява наличието от мобилните уеб сайтове, с цел да основава и подрежда лист с по-подходящи резултати за мобилните консуматори. Гугъл „ прави оценка уеб страниците без значение от тяхната подготвеност за мобилно индексиране “ и смяната „ от близко се следи от екипа по търсенето “. Ако даден уебсайт към този момент е приспособен за мобилните устройства, то притежателите му не би трябвало да вършат нищо. Въпреки това от Гугъл дават някои насоки за притежателите на уеб сайтове:
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР