Тази нощ времето ще бъде предимно ясно и почти тихо.

...
Тази нощ времето ще бъде предимно ясно и почти тихо.
Коментари Харесай

Сряда идва със слънчево време, живакът – до 32 градуса

Тази нощ времето ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са от 11 - 13 градуса тук-там в Югозападна България до 17 - 19 градуса по поречието на Дунав и Източна България, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Утре над България ще е най-вече слънчево и топло за интервала. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт, температурите ще се покачат и дневните ще са най-вече сред 27 и 32 градуса. В София минималната температура ще е към 13 градуса, оптималната - към 27 градуса.

Над планините ще е слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от юг-югозапад. Температурите ще се покачат - оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са сред 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 21 - 22 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР