Тази нощ София бе блокирана от протестиращи, поне що се

...
Тази нощ София бе блокирана от протестиращи, поне що се
Коментари Харесай

Novinite.bg TV: Напрежение между изнервени шофьори и протестиращи, въпреки възгласите "Елате при нас - протестът е за вас!

Тази нощ София бе блокирана от протестиращи, най-малко що се отнася до центъра на столицата. Хората извършиха обещанията си да блокират най-малко 10 основни кръстовища, с което да изразят гражданската си позиция на непокорство на актуалната власт, която за тях е мафиотска. 



За разлика от предходната вечер обаче, този път се стигна до препирни сред изнервени от протичащото се водачи и протестиращи, видя фото и видео око на Novinite.bg от мястото на събитията - вижте лайфовете долу. на няколко кръстовища имаше замяна на реплики и закани, само че не и екшън.

Градският превоз също дълго време бе неподвижен. Полицаи контролираха придвижването, като даваха знак на колите да обръщат, с цел да не се образуват тапи. Повечето от водачите, въпреки всичко, показваха поддръжката си към хората с клаксони. Други пък пускаха летния шлагер " Борисов, довиждане ", който е кавър на македонската ария " Корона, довиждане ".

За идната вечер се планува блокаж на Автомагистрала " Тракия ".





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР