Тази нощ "Слънчев бряг" се превърна в синоним на нормален

...
Тази нощ "Слънчев бряг" се превърна в синоним на нормален
Коментари Харесай

Валери Симеонов: От тази нощ битката за тишината ще бъде война

Тази нощ "Слънчев бряг " се трансформира в синоним на естествен и спокоен европейски курорт, написа вицепремиерът Валери Симеонов в профила си във "Фейсбук ".

В поста той споделя, е миналата нощ е бил на инспекции в Слънчев бряг.

Акция на данъчните затвори 7 хотела по морето

"В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи взаимно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме огромни изненадващи инспекции, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен " на известната пазарджишка мутра Божо „ Кравата “, написа Симеонов.

Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от страната на мафията, написа още Симеонов.



От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че при инспекцията са конфискувани три музикални озвучителни уредби от две увеселителни заведения.

Полицаи претърсиха къмпингуващите на „ Корал “

В инспекцията са взели участие чиновници от Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, Агенция „ Митници “, Регионалната ревизия по околната среда, Агенцията по сигурност на храните и Инспекцията по труда.

Проверките са систематични и целят съблюдаване на законовите условия в комерсиалните обекти, показват от Министерство на вътрешните работи.

Днес министърът на туризма Николина Ангелкова взе участие в ревизия на морски плаж "Равда-Академика ".

При инспекцията било установено, че осведомителните табели за зоната за гратис разполагане на персонални плажни такъми и зоната с платени чадъри и шезлонги са остарели и не дават вярна информация.

Установени са и проблеми с плажните такъми, които туристите заплащат. Голяма част от чадърите в платената зона са в извънредно неприятно положение, е открила Ангелкова. На концесионера ще бъде разпоредено неотложно да подмени принадлежностите, които са скъсани и в окаяно положение, е декларирала тя, представена от пресцентъра на министерството.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР