Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица

...
Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица
Коментари Харесай

Руските сили отново обстрелват Киев

Тази нощ съветските сили още веднъж подложиха на обстрел украинската столица Киев, оповестиха от гражданската и военна администрация на града, представена от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прихванати и унищожени.

„ Още едно въздушно нахлуване против Киев, 13-то подред от началото на май! И както постоянно, през нощта “, заяви администрацията в Телеграм акаунта си.

Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в региона на Каспийско море.

„ По предварителна информация всички противников цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени “, добави администрацията.

В ежедневната си утринна актуализация украинската администрация заяви за 55 съветски набези през миналото денонощие. „ Ракета С-300 е поразила язовир в региона на Карловка в Донецка област “ (изток), заяви генералният щаб. „ В резултат на това има огромна заплаха от наводнение на близките обитаеми места “.

Междувременно стана ясно, че Испания ще даде на Украйна още четири танка „ Леопард 3 “, както и нова партида машини за пехотата М-113, оповестиха от испанското министерство на защитата.

Първите шест танка от този модел бяха изпратени от Мадрид през април.

Министърът на защитата Маргарита Роблес акцентира, че в Испания към този момент е извършено образование на 1500 украински военни.

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност и някогашен президент на страната Дмитрий Медведев съобщи,ч е Русия ще би трябвало да нанесе изпреварващ удар, в случай че Западът даде на Украйна нуклеарни оръжия.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР