Тази нощ Русия отново атакува Украйна с безпилотни летателни апарати

...
Тази нощ Русия отново атакува Украйна с безпилотни летателни апарати
Коментари Харесай

Нова атака с дронове Shahed в Украйна: Експлозии разтърсиха Одеса и Николаев

Тази нощ Русия още веднъж нападна Украйна с безпилотни летателни апарати вид " Shahed ". Първоначално детонации прогърмяха в Николаев, а по-късно - в Одеса.

От Въздушните сили на Украйна оповестяват за комбинирана офанзива - в Одеска, Николаевска, Херсонска, Запорожка, Донецка, Днепропетровска области, осведоми организация " УНИАН ", представена от Блиц.бг.

Междувременно в областите Полтава, Черкаси, Днепропетровск, Харков, Кировоград имаше опасност от потребление на балистични оръжия.

Според оперативното командване " Юг " съветските военни са атакували южната част на Украйна с ударни дронове.

„ Вероятни са няколко талази от офанзиви. Нивото на ракетна опасност също е извънредно високо – в Черно море се записва интензивност на ракетоносители “, акцентира командването.

Жители на разнообразни елементи на Одеса оповестяват, че детонации са раздрусали града.

Началникът на Областната военна администрация на Николаев Виталий Ким е декларирал, че след офанзивата против града е избухнал пожар, съгласно предварителната информация без жертви.

Кметът Александър Сенкевич е нарекъл пожара задоволително сериозен. " На място работят спасители на Държавната работа за изключителни обстановки. На сутринта ще дадем цялостна информация ", добавя той.

В 04:20 часа е даден отбой на въздушната опасността за Одеска, Николаевска и Херсонска области.

В мрежата започнаха да се появяват видеоклипове от офанзивите. Съобщава се, че те са снимани в областите Николаев и Одеса.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР