Тази нощ около 03:00 е проведена специализирана полицейска акция в

...
Тази нощ около 03:00 е проведена специализирана полицейска акция в
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Спецакция на полицията премахна една от блокадите в София ВИДЕО

Тази нощ към 03:00 е извършена профилирана полицейска акция в София, при която е отстранен палатковия лагер на протестиращите на площад "Орлов мост ".

Видео, оповестено в мрежата демонстрира по какъв начин чиновниците на реда подвигат едната от блокадите в София, като всички предмети от лагера са отстранени от мястото и натоварени на камион за към 15 минути.

На фрагментите се вижда, че на площада има шепа протестиращи, само че няма напрежение и полицията умерено и бързо разчиства палатковия лагер. Доколкото може да се реши от видеото, като че ли до арести не се е достигнало при спецакцията на полицията.

Припомняме, че единствено преди няколко часа в центъра на София имаше изключителна обстановка. В късните часове в сряда се стигна до жестоки конфликти сред протестиращите и униформените, а стачкуващите не спираха да замерят служителите на реда с бомби.

БЛИЦ напомня, че към среднощ чиновници на Министерство на вътрешните работи разчистиха огромен периметър от триъгълника на властта и започнаха да арестуват нападателните протестиращи.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР