Тази нощ около 00.15 часа в град Плевен на улица

...
Тази нощ около 00.15 часа в град Плевен на улица
Коментари Харесай

Плевенски гъзар потроши BMW и трите си спътнички!

Тази нощ към 00.15 часа в град Плевен на улица "Петко Каравелов ", 19-годишен млад водач от града, управлявайки лек автомобил "БМВ " с несъобразена скорост е изгубил надзор над транспортното средство и е аварирал, оповестяват от ОДМВР-Плевен.

Автомобилът се е блъснал челно в крайпътно дърво, стоящо на тротоара вдясно по посоката му на придвижване. В разследване на настъпилото ПТП са потърпевши пътуващите в автомобила две плевенчанки на 19-години и на 20 години и една столичанка на 19-години. Транспортирани са в ЦСМП – Плевен, където е открито, че имат разнообразни фрактури. Най-сериозно е здравословното положение на 20-годишната от Плевен. Тя има фрактура на лявата ръка и черепно-мозъчна контузия с заплаха за живота.

От лидера е взета кръвна проба за алкохол и други упойващи субстанции. Той има контузия на кръста, без заплаха за живота.

Пострадалите са настанени за лекуване в УМБАЛ "Д-р Георги Странски "- гр.Плевен.

Местопроизшествието е посетено от старши проверяващ служител на реда, автоексперт, специалист при БНТЛ ОДМВР-Плевен. Уведомен е дежурен прокурор от РП-Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, ал.3, писмен знак "а " от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР