Тази нощ над Източна България ще има значителна облачност, като

...
Тази нощ над Източна България ще има значителна облачност, като
Коментари Харесай

През нощта над Източна България ще е облачно, очакват се валежи от дъжд и сняг

Тази нощ над Източна България ще има забележителна облачност, като тук-там се чакат слаби превалявания от дъжд и сняг.

Над останалата част от страната ще бъде най-вече ясно. Ще духа слаб западен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в София – към 0° и още веднъж в обособени региони, основно в котловините на Западна България, ще има слани, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Утре ще има раздрана облачност, над източната половина от страната – забележителна и на доста места там ще има превалявания от дъжд, който в обособени региони ще се примесва със сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в Североизточна България сред 8° и 11°, в София – към 13°.

Над планините ще има променлива облачност. Главно в масивите от Източна България, както и в Централна Стара планина ще превали сняг, в ниските региони – дъжд и сняг. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд. Ще духа слаб запад-северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са 8°-10°, температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР