Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала

...
Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала
Коментари Харесай

Говори пребитата от траурния агент жена. Как се стигна до насилието? ВИДЕО

Тази нощ майката на едно 4-годишно момченце не е мигвала в болничното си легло в отделението по „ Гръдна хирургия “ в МБАЛ „ Бургасмед “. След всичко, което се оповести за случилото се с нея през вчерашния ден и късно вечерта, 25-годишната Мария Русчева приказва пред Флагман.

Решила е да излезе от първо лице, с цел да каже цялата истината, съгласно нея. Как се е стигнало до зверското й пребиване предишния четвъртък в квартирата, която са обитавали до неотдавна с мъжа й Васил Киричев (29 години). С него двамата са съсобственици на погребалната организация „ Вивасват “.

Действително за утежняването на връзките им роля е изиграла и фамилна тяхна другарка, която от известно време е държанка на Киричев, уверена е Мария.

Тя сподели чатове от началото на октомври сред Васил и тази жена и е уверена, че той не можел да вземе решение с коя от двете да продължи живота си. Това го изнервяло и вадело от релси.

На 11 ноември, броени дни преди побоя, Васил и Мария направили кръщене на 4-годишния си наследник. Не поканили посетители. Това бил последният им опит да се съберат в общата им квартира в блок 393 в ж.к. “Меден рудник “, само че и вечерта преди кръщенето той още веднъж я бил грубо.

Жената сподели фотография от главата си, на която е маркирана и дата. Казва, че я удрял грубо с юмруци в главата.

Причината за кулминационната точка на ужасното отношение на Васил към нея в четвъртък, 23 ноември.

Мария продължава да храчи кръв, евентуално има контузии и на вътрешни органи:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР