Тази неделя в рубриката си Симона Загорова срещна зрителите на

...
Тази неделя в рубриката си Симона Загорова срещна зрителите на
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Депресията е най-доброто вдъхновение за творците


Тази неделя в рубриката си Симона Загорова срещна феновете на bTV с певицата Маги Джанаварова. Изпълнителката показва по какъв начин се подготвя бананов сладкиш.



Маги Джанаварова показа, че това е бърза рецепта, с която постоянно посреща гостите си. В случая обаче Симона трябваше да оказва помощ на Маги, тъй като огромните нокти не ѝ позволяваха да прави някои елементарни неща, като да вземем за пример да натисне копчето на блендера.

В момента Маги е вегетарианец, само че като по-малка е яла всевъзможен тип месо. Тя е имала село и е яла всичко, което се подготвя там – от кюфтета до свински уши.

Втората рецепта, която двете дами демонстрираха на феновете, е за салата с айсберг и бейби спанак.



По време на готвенето, Симона попита Маги какво я въодушевява за песните, които сама написа.

„ Най-вече някакви мои персонални мисли, само че доста постоянно се въодушевявам когато преживея нещо по-тежко и съм в лека меланхолия. “

През 2011 година Маги Джанава завоюва третия сезон на „ Мюзик Айдъл “ и показа, че оттогава животът ѝ се е трансформирал доста. Интересът към нея е бил изключително мощен първоначално, само че с времето е срещнал да затихва.



Успехите ѝ не свършват само с музикалните излъчвания. Песента ѝ „ Трябва да знам “ става голям шлагер. Тя разкри, че тази ария е била част от премията във формата и е била основана авансово, с цел да бъде изпълнена от спечелилия.

Двете предписания може да видите във видеото от „ Тази събота и неделя “, а още за Маги Джанаварова ще намерите на LadyZone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР