Тази неделя в „Гласът на България“ са последните кастинги на

...
Тази неделя в „Гласът на България“ са последните кастинги на
Коментари Харесай

Последни кастинги на тъмно и финална селекция в Гласът на България

Тази неделя в „ Гласът на България “ са последните кастинги на мрачно за сезона, а четиримата треньори ще се изправят пред сериозната задача да дефинират кои ще са 14-те участници в тимовете им, с които всеки от тях ще продължи напред. Преди да настъпи този тежък миг обаче, на сцената ще стъпят още неповторими и почтени претенденти за купата „ Гласът на България “ и кандидати за премията от 50 хиляди лв..
Всички в залата и пред екраните ще бъдат смаяни от гения на момиче, което съвсем изцяло е изгубило гласа си, само че силата на волята и любовта й към музиката ще я доведат в шоуто в цялостния й искра. Връх в музикалната кариера на бизнес анализатор, ще се окаже точно сцената на „ Гласът на България “. След голям брой „ борби “ със самия себе си и интензивен и непрекъснат труд, той ще успее да накара не един, а двама от треньорите да го поканят в тима си - с ария. Ученичка в 10 клас ще омагьоса с силата, с която пее, а с избора си на ария, даже ще заблуди треньорите, че не е българка.
„ Пеенето ти ни „ хваща “, хвърля ни нависоко и ни кара да летим “, ще каже с огромно неспокойствие самият Любо Киров след едно от осъществяванията, а за премия, че са се обърнали, менторите ще получат специфични шоколадови кексчета с лешници. Фен на колите ще изпее „ Сбогом, нека си щастлива “ в безподобен личен жанр, а напълно същинската Елза от „ Замръзналото кралство “ ще постави алегоричен завършек на стадия с кастингите с вълнуващо осъществяване на „ Слагам край “ – емблематичната ария от анимацията на Дисни.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР